Vijesti

24.04.2024

SIA karavan edukativnih radionica stiže i na crnogorske univerzitete

Nakon uspješno organizovanih besplatnih edukativnih radionica za mlade u okviru SIA karavana u Pljevljima, Herceg Novom i Beranama, NVO Centar za omladinsku eduk . . .

19.04.2024

OPŠTINA PLJEVLJA NOVI PARTNER NA EYCA PROGRAMU

Izvršni direktor NVO Centar za omladinsku edukaciju, Jugoslav Radović i sekretarka Sekretarijata za sport i mlade u opštini Pljevlja, Milica Sekulić potpisali su 19. aprila ugovor o saradnji . . .

18.04.2024

POTPISAN MEMORANDUM O SARADNJI IZMEĐU NVO COE I BI CONSULTING MONTENEGRO

Potpisan memorandum o saradnji između NVO Centar za omladinsku edukaciju i konsultantske agencije Business Intelligence Consulting iz Podgorice na projektu EmpowHer.< . . .

13.04.2024

Počeo SIA karavan besplatnih radionica za mlade širom Crne Gore

Radionicom u Pljevljima, NVO Centar za omladinsku edukaciju je zvanično otpočeo karavan besplatnih edukativnih radionica širom Crne Gore u sklopu najvećeg evropskog programa podrške društve . . .

08.04.2024

Podgorica će ugostiti više od 40 EU delegata u maju

U periodu od 29-31. maja, u Podgorici će organizovati Partial Agreement Seminar: Youth ecosystems essentials: the role of European Youth Card in advancing ecosystems for youth empowerment

08.04.2024

DRUGI CIKLUS JAVNOG POZIVA ZA PREDUZETNICE U SKLOPU PROJEKTA EMPOWHER

Nakon velike zainteresovanosti i broja prijava u prvom ciklusu Javnog poziva, nevladina organizacija „Centar . . .

27.03.2024

Zvanično otvoren novi ciklus Social Impact Award (SIA) programa u Crnoj Gori za 2024. godinu

U Hotelu Ramada sa početkom u 10h zvanično je otvoren treći ciklus Social Impact Award (SIA) programa u Crnoj Gori, a time i prijave za najveće međunarodno takmičenje iz ob . . .

21.03.2024

Oglas za posao: Projektni menadžer/Projektna menadžerka

NVO “Centar za omladinsku edukaciju” raspisala je konkurs za Projektnog menadžera/Projektnu menadžerku. Na konkurs se možeš prijaviti popunjavanjem

19.03.2024

Crveni krst Crne Gore i NVO Centar za omladinsku edukaciju potpisali sporazum o saradnji u cilju podrške mladima u Crnoj Gori

Generalna sekretarka Crvenog krsta Crne Gore, Jelena Dubak i Jugoslav Radović, izvršni direktor NVO Centra za omladinsku edukaciju, potpisali su danas sporazum o saradnji u cilju pružanja zajednič . . .

04.03.2024

Održan završni događaj u sklopu projekta #MovingForward

U četvrtak 29.februara je održana završnica događaja u sklopu projekta #MovingForward, u sklopu koga je i održana panel diskusija na temu:  Osnaženi mladi - rodna ravnopravn . . .

28.02.2024

Završni događaj u sklopu projekta #MovingForward

U četvrtak 29.februara nas očekuje završnica događaja u sklopu projekta #MovingForward, u sklopu koga će se održati i panel diskusija na temu: Osnaženi mladi - rodna rav . . .

23.02.2024

Nalazi istraživanja u sklopu projekta #MovingForward

NVO Centar za omladinsku edukaciju kroz realizaciju projekta #MovingForward, koji ima za cilj unaprijeđenje znanja, vještina i ko . . .

22.02.2024

Šesta epizoda podcast serijala “Argumentum”

U sklopu projekta #MovingForward realizovana je šesta epizoda podcasta „Argumentum“ koja se bavi tematikom rodne ravnopravnosti kod mladih, sa posebnim akcentom na marginalizovane grupe i njihovo . . .

20.02.2024

Radionica za mlade na temu Rodne ravnopravnosti kod mladih u sklopu projekta #MovingForward

16.februara sa početkom u 12h u Omladinskom klubu Nikšić; Opština Nikšić, imaćemo priliku da se družimo sa mladima iz ove opštine i razgovaramo sa njima na temu: “Rodna rav . . .

15.02.2024

Održana radionica na temu Rodne ravnopravnosti kod mladih u sklopu projekta #MovingForward

U utorak, 13.februara u Skupštinskoj sali Opštine Berane sa početkom u 13h, održana je radionica na temu Rodne ravnopravnosti kod mladih u sklopu ciklusa radionica “Rodno je srodno”.

15.02.2024

Radionica za mlade na temu Rodne ravnopravnosti kod mladih u sklopu projekta #MovingForward

16.februara sa početkom u 12h u Omladinskom klubu Nikšić; Opština Nikšić, imaćemo priliku da se družimo sa mladima iz ove opštine i razgovaramo sa njima na temu: “Rodna rav . . .

13.02.2024

Peta epizoda podcast serijala “Argumentum”

U sklopu projekta #MovingForward realizovana je peta epizoda podcasta „Argumentum“ koja se bavi tematikom rodne ravnopravnosti kod mladih, sa posebnim akcentom na marginalizovane grupe i njihovo r . . .

12.02.2024

Radionica za mlade na temu Rodne ravnopravnosti kod mladih u sklopu projekta #MovingForward

13.februara sa početkom u 13h u Skupštinskoj sali Opštine Berane, imaćemo priliku da se družimo sa mladima iz ove opštine i razgovaramo sa njima na temu: “Rodna ravnopravnost . . .

12.02.2024

Održana radionica na temu Rodne ravnopravnosti kod mladih u sklopu projekta #MovingForward

U petak, 9.februara u Skupštinskoj sali Opštine Tuzi sa početkom u 12h, održana je radionica na temu Rodne ravnopravnosti kod mladih u sklopu ciklusa radionica “Rodno je srodno . . .

07.02.2024

Radionica za mlade na temu Rodne ravnopravnosti kod mladih u sklopu projekta #MovingForward

9.februara sa početkom u 12h u Skupštinskoj sali Opštine Tuzi, imaćemo priliku da se družimo sa mladima iz ove opštine i razgovaramo sa njima na temu: “Rodna ravnopravnost kod . . .

02.02.2024

Mtel i Evropska omladinska kartica (EYCA): Novo partnerstvo po mjeri mladih

Predstavnici kompanije Mtel i projektni tim NVO Centar za omladinsku edukaciju potpisali su Ugovor o partnerstvu kojim je planiran niz telekomunikacionih pogodnosti i ušteda za korisnike Evropske oml . . .

01.02.2024

Mensa Crne Gore i NVO COE potpisali sporazum o saradnji

Predsjednik Mense Crne Gore, Danilo Vorotović, i izvršni direktor NVO Centar za omladinsku edukaciju, Jugoslav Radović, potpisali su sporazum o saradnji s namjero . . .

31.01.2024

Četvrta epizoda podcast serijala “Argumentum”

U sklopu projekta #MovingForward realizovana je četvrta epizoda podcasta „Argumentum“ koja se bavi tematikom rodne ravnopravnosti kod mladih, sa posebnim akcentom na marginalizovane grupe i njiho . . .

27.12.2023

Organizovan sastanak na temu buduće podrške SIA programu u Crnoj Gori

Skupština Glavnog grada će u okviru svojih nadležnosti podržati projekat Social Impact Award (SIA), koji u Crnoj Gori realizuje Centar za omladinsku edukaciju, dogovoreno je na sastanku predsjedni . . .

27.12.2023

Treća epizoda podcast serijala “Argumentum”

U sklopu projekta #MovingForward realizovana je treća epizoda podcasta „Argumentum“ koja se bavi tematikom rodne ravnopravnosti kod mladih, sa posebnim akcentom na marginalizovane grupe i njihovo . . .

18.12.2023

POZIV ZA MLADE ZA UČEŠĆE NA #ONESTOPSHOP PROGRAMU OBUKA

Da li si počeo/la da praviš planove za 2024.godinu? Mi smo spremili nešto što ti može biti zanimljivo ukoliko želiš da unaprijediš svoje vještine i povećaš šanse za zaposlenje.

18.12.2023

JAVNI POZIV ZA PREDUZETNICE U SKLOPU PROJEKTA EMPOWHER

Nevladina organizacija „Centar za omladinsku edukaciju“, raspisuje Javni poziv za preduzetnice u sklopu projekta „EmpowHer - Ekonomsko osnaživanje žena kroz digitaliza . . .

15.12.2023

Velika novogodišnja nagradna igra za EYCA korisnike

Za lijep završetak tekuće godine, projektni tim Evropske omladinske kartice (EYCA) i Lovćen osiguranje AD Podgorica organizuju novogodišnju nagradnu igru za sve m . . .

13.12.2023

Pet godina sjajnih benefita za mlade

Projekat Evropske omladinske kartice (EYCA), koji implementira NVO Centar za omladinsku edukaciju uz stratešku podršku i pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih

11.12.2023

JAVNI POZIV ZA PRVU GENERACIJU EYCA AMBASADORA/KI

Projektni tim Evropske omladinske kartice (EYCA) raspisuje Javni poziv za prijavu ambasadora/ki za sve mlade uzrasta od 15 do 27 godina za period od 2024-2026. godine. Vje . . .

05.12.2023

Druga epizoda podcast serijala “Argumentum”

U sklopu projekta #MovingForward realizovana je druga epizoda podcasta „Argumentum“ koja se bavi tematikom rodne ravnopravnosti kod mladih, sa posebnim akcentom na marginalizovane grupe i njihovo . . .

17.11.2023

Održana radionica na temu “Rodna ravnopravnost kod mladih - seksizam i mizoginija” u sklopu projekta #MovingForward

U srijedu, 15. Oktobra u Omladinskom centru Herceg Novi (Stari Grad), sa početkom u 13h, održana je radionica na temu “Rodna ravnopravnost kod mladih - seksizam i mizoginija”.

08.11.2023

Radionica za mlade na temu Rodne ravnopravnosti kod mladih – seksizam i mizoginija u sklopu projekta #MovingForward

15. novembra sa početkom u 13h u Omladinskom centru Herceg Novi (Stari Grad), imaćemo priliku da se družimo sa mladim novljanima i novljankama i razgovaramo sa njima na temu: “Ro . . .

02.11.2023

Poziv mladima: Prijavi se za seminar ,,Informisani, motivisani i aktivni mladi ljudi”

Pozivamo te da se prijaviš na trodnevni seminar ,,Informisani, motivisani i aktivni mladi ljudi”, koji u okviru projekta Evropske omladinske kartice (EYCA)

31.10.2023

Prva epizoda podcast serijala “Argumentum”

U sklopu projekta #MovingForward realizovana je prva epizoda podcasta „Argumentum“ koja se bavi tematikom rodne ravnopravnosti kod mladih, sa posebnim akcentom na marginalizovane grupe i njihovo r . . .

30.10.2023

Novo partnerstvo za kvalitetniji društveni život omladine u Crnoj Gori

Generalna sekretarka Unije poslodavaca Crne Gore (UPCG) Suzana Radulović i izvršni direktor NVO Centar za omladinsku edukaciju (COE) Jugoslav Radović potpisali su . . .

26.10.2023

Održana radionica na temu Rodne ravnopravnosti i poimanja pravne pismenosti kod mladih u sklopu projekta #MovingForward

U utorak, 24.oktobra u gimnaziji “Tanasije Pejatović” u Pljevljima sa početkom u 13h održana je radionica na temu Rodne ravnopravnosti i poimanja pravne pismenosti kod mladih u . . .

25.10.2023

Poziv: Stručno osposobljavanje u timu NVO COE

Širimo naš tim! :) Ukoliko ste kreativni, želite da radite sa mladima i u korist mladih, volite da besplatno putujete, sklapate partnerstva i prijateljstva sa kolegama . . .

19.10.2023

Radionica za mlade na temu Rodne ravnopravnosti i pravne pismenosti u sklopu projekta #MovingForward

U utorak, 24.oktobra u gimnaziji “Tanasije Pejatović” u Pljevljima sa početkom u 13h biće održana radionica na temu Rodne ravnopravnosti i poimanja pravne pismenosti kod mlad . . .

17.10.2023

Zahvaljujući uspostavljenoj saradnji, uskoro brojni vrijedni benefiti za korisnike Evropske omladinske kartice

Predstavnici kompanije Mercator-CG, Super Kartice i projektni tim NVO Centar za omladinsku edukaciju potpisali su danas Ugovor o partnerstvu. Cilj ove poslovne saradnje je omogućiti korisnicima Evrop . . .

11.10.2023

Nastavlja se Coca-Cola podrška mladima & EYCA karavan znanja

Nakon uspješnih predavanja na crnogorskim univerzitetima, karavan znanja koji organizuju Coca–Cola podrška mladima & Evropska omladinska kartica (EYCA) nastavlja se kroz tri nove radionice, koje . . .

09.10.2023

Održana radionica na temu Rodne ravnopravnosti u sklopu projekta #MovingForward

U petak, 29. septembra u Omladinskom klubu Kotor sa početkom u 11h, održana je radionica o rodnoj ravnopravnosti među mladima u sklopu seta radionica koji nosi naziv “Rodno je sr . . .

08.10.2023

Organizovana uvodna aktivnost u okviru projekta EmpowHer

NVO Centar za omladinsku edukaciju je započeo sa realizacijom projekta „EmpowHer - Ekonomsko osnaživanje žena kroz digitalizaciju njihovih biznisa”, koji je p . . .

02.10.2023

Na svečanoj ceremoniji proglašeni pobjednici Social Impact Award (SIA) programa

Na ceremoniji dodjele nagrada proglašeni su pobjednički timovi, napravljena retrospektiva dosadašnjih aktivnosti na

25.09.2023

Radionica za mlade na temu rodne ravnopravnosti u sklopu projekta #MovingForward

U petak, 29. septembra u Omladinskom klubu Kotor sa početkom u 11h, održaće se radionica o rodnoj ravnopravnosti među mladima u sklopu seta radionica koji nosi naziv “Rodno je s . . .

25.09.2023

SIA Finale dio bogatog programa Festivala “Dani nauke i inovacija 2023”

Putovanje kroz znanje je slogan jedanaestog izdanja Festivala “Dani nauke i inovacija 2023” koji će, u periodu od 27. do 30. sep . . .

19.09.2023

NVO Gnijezdo - NEST organizuje set aktivnosti namijenjen mladim ljudima

NVO Gnijezdo – NEST, u periodu od 27. do 30. septembra, u okviru “Dana nauke i inovacija 2023”, organizuje set aktivnosti namijenjenih mladim ljudima, pod nazivom RE:CREATE - Oživlj . . .

13.09.2023

Počinje glasanje online zajednice za izbor najbolje društveno odgovorne ideje

Nakon izbora 10 finalnih timova i tromjesečnog inkubacionog perioda koji su prošli s mentorima, konkurs za najveći program podrške društvenom preduzetništvu mladih, Soci . . .

11.09.2023

Realizovan networking događaj

Forum MNE i Centar za omladinsku edukaciju uspješno su organizovali događaj pod nazivom "Razvoj partnerstava kroz lokalne inicijative i podršku zapošljivosti mladih" u hotelu Ramada u Podgorici 06 . . .

11.09.2023

Kreće Coca-Cola podrška mladima & EYCA karavan znanja

Coca Cola podrška mladima & EYCA karavan znanja počinje danas, 11. septembra i prvo će obići tri crnogorska univerziteta (Univerzitet Crne Gore, Univerzitet Donja Gor . . .

08.09.2023

Poziv: Dostavljanje prijedloga za sprovođenje one stop shop modela za povećanje zapošljivosti mladih

Forum mladi i neformalna edukacija (Forum MNE) u saradnji sa Centrom za omladinsku edukaciju (NVO COE) otvara poziv za 5 organizacija ci . . .

01.09.2023

Najava događaja: Razvoj partnerstava kroz lokalne inicijative i podršku zapošljivosti mladih

Forum MNE i Centar za omladinsku edukaciju organizuju događaj pod nazivom: „Razvoj partnerstava kroz lokalne inicijative i podršku zapošljivosti mladih“ . . .

25.08.2023

Oglas za posao: Projektni menadžer/ka

NVO “Centar za omladinsku edukaciju” raspisala je konkurs za Projektnog menadžera/ku. Prijavu (CV i motivaciono pismo) možeš poslati na mejl info@ . . .

24.08.2023

Blog (V12): Iz ugla učesnika: Nezaboravna iskustva sa III Međunarodnog EYCA Educo Campa

U utorak, 15. avgusta završen je III Međunarodni EYCA Educo Camp, koji je okupio 30 mladih ljudi iz Crne Gore i regiona. Trodnevni edukativni seminar, kojim je obilježen 12. avgust, Međuna . . .

22.08.2023

Završen treći Međunarodni EYCA Educo Camp

U utorak, 15. avgusta završen je III Međunarodni EYCA Educo Camp, koji je okupio 30 mladih ljudi iz Crne Gore i regiona. Trodnevni edukativni seminar, k . . .

11.08.2023

Istraživanje u sklopu projekta #MovingForward

NVO Centar za omladinsku edukaciju kroz realizaciju projekta #MovingForward, koji ima za cilj unaprijeđenje znanja, vještina i kompetencija mladih koji pripadaju ra . . .

11.08.2023

Panel diskusija: "Međunarodni dan mladih: Mladi, da li se čujemo?"

U sklopu III Međunarodnog EYCA Educo Campa organizujemo tradicionalnu panel diskusiju “Međunarodni dan mladih – Mladi, da li se čujemo?", koja će se organizovati u sklopu III . . .

03.08.2023

Odabrani učesnici III međunarodnog EYCA Educo Campa :)

U ponedjeljak, 31. jula u 16h zvanično su zatvorene prijave učesnika/ca trećeg međunarodnog EYCA Educo Campa, koji će se održati u periodu od 12-15. avgusta u Mojkovcu ( . . .

31.07.2023

Predstavljamo teme i predavače III Međunarodnog EYCA Educo Campa :)

EYCA Educo Camp predstavlja omladinski događaj na kom će mladi kroz tri dana kampa imati priliku da kroz rad i druženje, međusobno razmijene znanja i iskustva sa ostalim polaznici . . .

24.07.2023

Blog (v9): Iz ugla učesnika: Zašto treba da se prijaviš na III EYCA Educo Camp?

Sredinom jula je raspisan javni poziv za prijavu učesnika/ca na III međunarodnom EYCA Educo Camp-u, koji će okupiti 30 mladih ljudi iz Crne Gore i regiona, u periodu od 12. . . .

21.07.2023

Organizovana uvodna aktivnost u okviru projekta #MovingForward

NVO Centar za omladinsku edukaciju je započeo sa realizacijom projekta #MovingForward, koji za cilj ima unaprijeđenje znanja, vještina i kompetencija mladih koji p . . .

18.07.2023

Projekat #MovingForward počinje sa implementacijom

NVO Centar za omladinsku edukacju je započeo sa realizacijom projekta #MovingForward, koji za cilj ima unaprijeđenje znanja, vještina i kompetencija mladih koji pripadaju ranjivim kategorijama dru . . .

12.07.2023

Održan inkubacioni Kick-off SIA programa: Finalisti dobili svoje mentorke i mentore

Otvaranje inkubacione faze organizovano je u utorak, 11. jula u prostorijama NEST Coworking prostora u Podgorici. U toku događaja, bilo je riječi o Social Impact Aw . . .

11.07.2023

Ministarstvo sporta i mladih objavljuje - Javni poziv za javnu raspravu o Nacrtu Strategije za mlade 2023-2027.

Na osnovu člana 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Službeni list CG“, br . . .

10.07.2023

Poziv mladima: Prijavi se za III Međunarodni EYCA Educo Camp! :)

Danas je raspisan javni poziv za prijavu učesnika/ca na III međunarodnom EYCA Educo Camp-u, koji će okupiti 30 mladih ljudi iz Crne Gore i regiona, u periodu od 12. do 15. avgusta u Mojkovc . . .

03.07.2023

Odabrani finalisti Social Impact Award (SIA) programa

Odabrano je 10 finalnih timova koji će u naredna tri mjeseca imati priliku da rade na razvoju svojih ideja u sklopu najvećeg evropskog programa podrške društvenom preduzetništvu . . .

20.06.2023

EYCA Tim u Crnoj Gori nagrađen međunarodnim priznanjem

Projektni tim Evropske omladinske kartice (EYCA) iz Crne Gore dobio je Nagradu izvrsnosti (EYCA Excellence Award) na 39. međunarodnoj EYCA Konferenciji i Skupštini u Podgorici za rezultate postignut . . .

19.06.2023

Uspješno organizovana 39. EYCA Konferencija i Skupština u Podgorici

U periodu od 15-18. juna organizovana je 39. međunarodna EYCA Konferencija i Skupština u Podgorici, u okviru koje je projektni tim Evropske omladinske kartice (EYCA) ugostio više o . . .

13.06.2023

Organizacija 39. EYCA konferencije i Skupštine u Podgorici

U periodu od 15-18. juna, projektni tim Evropske omladinske kartice (EYCA) će organizovati 39. međunarodnu EYCA Konferenciju i Skupštinu u Podgorici, u okviru koje . . .

12.06.2023

Realizovana akcija čiščenja na lokalitetu u blizini Stočne pijace

Projektni timovi Evropske omladinske kartice (EYCA) a koji čine predstavnici NVO “Centar za omladinsku edukaciju” i Ministarstva sporta i mladih, NVO CAZASA i Studentskog . . .

09.06.2023

Vrlo je važno da mlade fokusiramo na zdrave stvari – na umjetnost, kulturu, film

Druga konferencija za novinare povodom 14. UnderhillFesta održana je u petak, 9. juna u u Ribnici – Centru kulturnih zbivanja. Na konferenciji su govorili Aleksadra Božović – direktorica Filmsk . . .

08.06.2023

Učestvuj u akciji čišćenja - 12. jun u 9h

Akcija čišćenja će se održati 12. juna sa početkom u 9h u organizaciji projektnih timova Evropske omladinske kartice (EYCA), koji čine predstavnici NVO “Centar za omladinsku edukaciju” i Mi . . .

01.06.2023

Mladi crnogorski inovatori prijavili više od 50 ideja

Prijave za najveći evropski program društvenog preduzetništva mladih Social Impact Award (SIA) su zvanično zatvorene juče, 31. maja u 23:59h. U prethodnom periodu, mladima smo obezbijedili preko . . .

31.05.2023

Treći Job Speed Dating u Podgorici

Tražiš posao u oblasti PR-a i dizajna? Prijavi se na Job Speed Dating! :)U petak, 16. juna, s početkom u 12h, biće održan treći po redu Job Speed Dating događaj u NEST . . .

17.05.2023

Besplatne edukativne radionice za mlade na sjeveru Crne Gore

Besplatne edukativne radionice za mlade se nastavljaju, u sklopu najvećeg evropskog programa podrške društvenom preduzetništvu mladih, Social Impact Award (SIA). U okviru ovih aktivnosti, učesnic . . .

17.05.2023

Reci nam – slušamo te!

Dragi mladi, želimo da čujemo vaše mišljenje na temu prilika za zapošljavanje i obrazovanje mladih u Crnoj Gori, kako bi zajedno kreirali bolje prilike u skladu sa vašim potrebama.

29.04.2023

Erste blog: Društveno preduzetništvo u prvi plan stavlja ljude, okruženje i resurse

Članovi projektnog tima NVO Centar za omladinsku edukaciju su imali priliku da na poziv partnera i prijatelja iz ERSTE banke razgovaraju na temu društvenog preduzetništva, a u daljem tekstu možete . . .

20.04.2023

Korak bliže ideji: Besplatne edukativne radionice u Podgorici

Besplatne edukativne radionice za mlade se nastavljaju, a realizovaće se u više od 20 crnogorskih gradova, u sklopu najvećeg evropskog programa podrške društvenom preduzetništvu mladih, Social I . . .

12.04.2023

Obilježen Svjetski dan zdravlja

Svjetski dan zdravlja uspješno je realizovan 7. aprila sa organizovanim događajem na Trgu Nezavisnosti u Podgorici.Na Trgu Nezavisnosti u Glavnom gradu bio postavljen „Pu . . .

06.04.2023

Predstavljena nova NLB & EYCA Frendi debitna kartica

NLB Banka je lansirala svoju prvu Mastercard platnu karticu za mlade u saradnji sa Evropskom omladinskom karticom (EYCA), pod nazivom NLB & EYCA Frendi koja je predstavljena na konferenciji u CKZ Ribn . . .

05.04.2023

Realizovana tradicionalna IV humanitarna akcija dobrovoljnog davanja krvi

Humanitarna akcija dobrovoljnog davanja krvi je uspješno realizovana u srijedu, 5. aprila u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi u Podgorici, a okupila je predstavnike državnih institucija, među . . .

04.04.2023

Povodom Dana studenata održana radionica (Mo)mentalno zdravlje

Povodom Dana studenata – 4. aprila- NVO CAZAS u saradnji sa Evropskom omladinskom karticom (EYCA), a uz podršku Univerziteta Crne Gore i Studentskog parlamenta Crne Gore, organizovao je za sve stud . . .

29.03.2023

Najava: Učestvuj u humanitarnoj akciji dobrovoljnog davanja krvi

Humanitarna akcija dobrovoljnog davanja krvi će se održati u srijedu, 5. aprila sa početkom 9h u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi, a okupiće predstavnike državnih institucija, međunarodni . . .

24.03.2023

Najava: Do sezonskog zaposlenja uz EYCA i Jobzilla tim

Sticanje znanja i iskustva, novčana nadoknada i zaposlenje u nekoj od crnogorskih kompanija su tvoji ciljevi za ovo ljeto? Ukoliko je odgovor na prethodno pitanje da, imamo sjajne vijesti za tebe. O . . .

21.03.2023

Otvorene prijave za Social Impact Award (SIA) program

Prve besplatne edukativne radionice u sklopu novog ciklusa najvećeg evropskog programa podrške društvenom preduzetništvu mladih, Social Impact Award (SIA), počeće sa realizacijom 27. marta na cr . . .

14.03.2023

Zvanično otvoren novi ciklus Social Impact Award (SIA) programa u Crnoj Gori

Prijave za najveći evropski program podrške društvenom preduzetništvu mladih - Social Impact Award (SIA) biće otvorene 21. marta, a za učešće u okviru timova će moći da se prijave svi mladi . . .

14.03.2023

Crna Gora je mlada ekonomija koja svoj ekonomski rast i razvoj zasniva na inovacijama

Društveno preduzetništvo u Crnoj Gori je još uvijek u razvoju, ali posljednjih godina primjećuje se porast interesovanja i podrške za ovaj vid poslovanja. Kako bismo dali svoj doprinos afirmaciji . . .

08.03.2023

Crna Gora domaćin godišnje EYCA konferencije i Skupštine u Podgorici

Projektni EYCA tim u Crnoj Gori biće domaćin 37. godišnje EYCA konferencije i Skupštine, koja će biti organizovana u Podgorici u periodu od 15. do 18. juna 2023. godine. Na sastanku koji je orga . . .

06.02.2023

Najava: Besplatna obuka za buduće preduzetnike/ce u Zeti

Imaš od 15 do 30 godina i zanima te kako da najlakši način ostvariš svoje ideje, dobiješ finansijsku podršku, izboriš se sa birokratijom i pozicioniraš se dobro na tržištu rada? Prijavi se d . . .

06.02.2023

Najava: Poziv mladima na plaćenu praksu u NVO Cazas

Ukoliko imaš od 18 do 30 godina i želiš da stekneš znanja i vještine i daš doprinos promociji ljudskih prava i jednakosti, prijavi se za plaćenu praksu u NVO Cazas u trajanju od šest mjeseci. . . .

01.02.2023

Najava: Besplatna obuka za buduće preduzetnike/ce u Podgorici

Imaš od 16 do 30 godina i zanima te kako da najlakši način pokreneš svoj biznis, dobiješ finansijsku podršku, izboriš se sa birokratijom i pozicioniraš se dobro na tržištu rada? Prijavi se d . . .

20.01.2023

Najava: Besplatne obuke za buduće preduzetnike/ce u tri crnogorska grada

Imaš od 16 do 30 godina i zanima te kako da najlakši način pokreneš svoj biznis, dobiješ finansijsku podršku, izboriš se sa birokratijom i pozicioniraš se dobro na tržištu rada? Onda je ovo . . .

11.01.2023

Caritas poziva mlade koji imaju poslovne ideje da se prijave na Your Job obuku

Projekt YourJob finansira Evropska unija, a realizuje ga Caritas Bosne i Hercegovine, u partnerstvu s Udruženjem za razvoj kompetencija „S.K.I.L.L.S.“, Fondacijom Biznis start centar Bar, Caritas . . .

30.12.2022

Neradni dani za preuzimanje EYCA kartica

Projektni tim Evropske omladinske kartice (EYCA) se nalazi na odmoru u periodu od 30. decembra do 9. januara. Distribucija kartica će se, po povratku zaposlenih odvijati po ustaljenoj proceduri na s . . .

28.12.2022

Realizovano 13 edukativnih radionica sa mladima

Saradnja Evropske omladinske kartice (EYCA) i lokalnih samouprava, omogućila je organizaciju više edukativnih radionica na različite teme iz prevencije bolesti zavisnosti, digitalizacije, digitalno . . .

28.12.2022

Poznati dobitnici velike novogodišnje nagradne igre za brucoše

Za lijep završetak prvog semestra tekuće akademske godine, projektni tim Evropske omladinske kartice (EYCA) i Lovćen osiguranje AD Podgorica organizovali su novogodišnju nagradnu igru za sve bruco . . .

19.12.2022

Organizovan okrugli sto na temu preduzetništva u Beranama

U ponedeljak, 19. decembra u Beranama organizovan je okrugli sto na temu "Kreiranje mehanizama za osnaživanje mladih preduzetnika", koji je okupio predstavnike lokalne samouprave, domaćih privrednik . . .

18.12.2022

Najava: Okrugli sto u Beranama

U ponedeljak, 19. decembra u Beranama održaće se okrugli sto na temu "Kreiranje mehanizama za osnaživanje mladih preduzetnika", koji će okupiti predstavnike lokalne samouprave, domaćih privrednik . . .

14.12.2022

Usvojen Program razvoja Evropske omladinske kartice (EYCA) za period 2022-2024. godine

Vlada Crne Gore je zaključkom br. 04-4379/2, 30. septembra 2021. godine usvojila Informaciju o aktivnostima na pripremi Programa jačanja Evropske omladinske kartice (EYCA), a na sjednici koja je odr . . .

13.12.2022

Velika novogodišnja nagradna igra za brucoše tri najveća univerziteta

Za lijep završetak prvog semestra tekuće akademske godine, projektni tim Evropske omladinske kartice (EYCA) i Lovćen osiguranje AD Podgorica organizuju novogodišnju nagradnu igru za sve brucoše U . . .

13.12.2022

Podcast serijal „Sijalica“ dostupan mladim preduzetnicima

Od novembra tekuće godine, mladim preduzetnicima i široj javnosti dostupan je podcast serijal "Sijalica", koji ima za cilj da predstavi prve početke iskusnih i dokazanih profesionalaca u svom dosa . . .

02.12.2022

Objavljen javni poziv za administratore omladinskog servisa u Petnjici

U skladu sa članom 26 Zakona o mladima (“Sl. list CG”, br. 25/19) i članom 5 Pravilnika o načinu funkcionisanja omladinskih servisa i obavljanju administrativno-tehničkih poslova potrebnih za . . .

02.12.2022

Realizovane dvije radionice u Nikšiću na temu poslovnog marketinga i značaja brendinga

NVO Centar za omladinsku edukaciju u saradnji sa lokalnim Sekretarijatom za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje i opštinom Nikšić organizovali su u Omladinskom servisu u Nikšiću u periodu . . .

01.12.2022

EYCA kartice dostupne svim đacima prvacima u srednjim školama u Crnoj Gori

U srijedu, 30. novembra u JU Gimnaziji "Slobodan Škerović i Srednjoj ekonomskoj školi "Mirko Vešovć", učenicima prvih razreda su svečano dodjeljene posebno koobrendirane EYCA kartice, dok će s . . .

30.11.2022

Najava: Edukativne radionice u Nikšiću

NVO Centar za omladinsku edukaciju u saradnji sa lokalnim Sekretarijatom za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje i opštinom Nikšić organizuje dvodnevni program neformalne edukacije za mlade. . . .

25.11.2022

Završen javni poziv: Izbor za najbolju biznis ideju

Nakon isteka datog roka za prijavu, zatvoren je javni poziv za izbor najbolje biznis ideje. U narednom periodu će žiri izabrati tri najbolje ideje, kojima će biti obezbijeđena dvomjesečna mentor . . .

03.11.2022

Otvorene prijave za treću generaciju EYCA Youth panela

Da li ste ikada željeli da se uključite u međunarodne projekte i pomognete u upravljanju međunarodnom organizacijom? Da li volite da budete glas svojih vršnjaka i govorite u ime mladih? Da li bis . . .

18.10.2022

Srednjoškolski blog: EYCA kartica kao sinonim za štednju

Nadamo se da će EYCA kartica postati vaša rutina i sinonim za dobru uštedu, a za sjajnu školsku godinu pripremili smo za vas predloge koje biste mogli svakodnevno koristiti, a sugerišemo da istr . . .

14.10.2022

Javni poziv za prijem volontera - Evropska omladinska kartica (EYCA)

Organizacioni tim Evropske omladinske kartice (EYCA) raspisuje Javni poziv za prijem volontera, koji će u narednom periodu raditi na razvoju novih benefita i daljem jačanju projekta u Crnoj Gori. E . . .

10.10.2022

Raspisan javni poziv: Izbor za najbolju biznis ideju

Projektni tim NVO Centar za omladinsku edukaciju u saradnji sa NVO Gnijezdo, raspisuje javni poziv za izbor najbolje biznis ideje u kom mogu učestvovati svi mladi od 15 do 30 godina koji žive na ter . . .

03.10.2022

Na svečanoj ceremoniji proglašeni pobjednici Social Impact Award (SIA)

Na ceremoniji dodjele nagrada proglašeni su pobjednički timovi, napravljena retrospektiva dosadašnjih aktivnosti na Social Impact Award (https://montenegro.socialimpactaward.net/) projektu, ali i p . . .

29.09.2022

Početak akademske godine uz EYCA karticu

Sinonim za početak u akademskim klupama je nepoznanica. Većina mladih zbog izbora fakulta mijenja svoje mjesto boravka, okruženje, mora da se osamostali i upozna nove prijatelje sa kojima će nared . . .

27.09.2022

Preuzmi EYCA App i koristi digitalnu EYCA karticu

Kompanija doMEn i projektni tim EYCA programa početkom tekuće godine lansirali su EYCA mobilnu aplikaciju koja mladima u Crnoj Gori pruža mogućnost da sve benefite EYCA kartice koriste kroz digita . . .

25.09.2022

Realizovane dvije radionice u Kotoru na temu preduzetništva i pisanja biznis plana

NVO Centar za omladinsku edukaciju u saradnji sa lokalnim Sekretarijatom za kulturu, sport i društvene djelatnosti i opštinom Kotorom organizovao je u Školskom centru, u periodu od 21 do 22. se . . .

20.09.2022

Najava: Edukativne radionice u Kotoru

NVO Centar za omladinsku edukaciju u saradnji sa lokalnim Sekretarijatom za kulturu, sport i društvene djelatnosti i opštinom Kotorom organizuje dvodnevni edukativni program neformalne edukacije za . . .

14.09.2022

Dodjela UDG & EYCA kartica brucošima od četvrtka, 15. septembra

vi brucoši Univerziteta Donja Gorica generacije 2022/2023 koji imaju manje od 29. godina, od četvrtka 15. septembra će imati priliku da u studentskoj službi preuzmu svoju kobrendiranu Evropsku oml . . .

14.09.2022

Počinje glasanje online zajednice: Glasaj i podrži svog favorita!

Nakon izbora 10 timova finalista i tromjesečne inkubacije koju su prošli s mentorima, konkurs za Nagradu za društvene promjene ulazi u završnu fazu - izbor pobjednika. Od danas do 30. septembra n . . .

30.08.2022

EYCA kartica dostupna svim srednjoškolcima u 2022/2023. godini

U prostorijama Ministarstva sporta i mladih, danas je potpisan Ugovor o saradnji između Ministarstva sporta i mladih, Ministarstva prosvjete i NVO Centar za omladinsku edukaciju, u cilju daljeg jača . . .

16.08.2022

Završen drugi Međunarodni EYCA Educo Camp

U ponedjeljak, 15. avgusta završen je II Međunarodni EYCA Educo Camp, koji je okupio 30 mladih ljudi iz Crne Gore i regiona. Trodnevni edukativni seminar, kojim je obilježen 12. avgust, Međunarod . . .

10.08.2022

Od koga će mladi učiti na drugom Međunarodnom EYCA Educo Camp-u? :)

EYCA Educo Camp predstavlja omladinski događaj na kom će mladi kroz tri dana kampa imati priliku da kroz rad i druženje, međusobno razmjene znanja i iskustva sa ostalim polaznicima kampa, a ujedno . . .

01.08.2022

Odabrani učesnici drugog Međunarodnog EYCA Educo kampa

U ponedjeljak 25. jula zatvorene su prijave učesnika/ca drugog Međunarodnog EYCA Educo kampa, koji će okupiti 30 mladih iz Crne Gore i drugih evropskih zemalja, od 12. do 15. avgusta u Hotelu Komov . . .

28.07.2022

Realizovane prve edukativne radionice za SIA finaliste

U periodu od 23. do 24. jula u hotelu “Serdar” u Mojkovcu, organizovan je boot kamp za finaliste Social Impact Award programa. Učesnici su tokom tri besplatne radionice učili o društvenom predu . . .

18.07.2022

Socijalno preduzetništvo u povoju: Za svoj džep, ali i društvo u cjelini

U Evropskoj uniji oko 10 odsto svih biznisa posluje po principima socijalne ekonomije. Iz Centra za omladinsku edukaciju, pored ostalog, predlažu donošenje Zakona o društvenom preduzetništvu. Dono . . .

11.07.2022

Blog (v4): Iz ugla učesnika: Zašto treba da se prijaviš na EYCA Educo Camp?

Početkom jula raspisan je otvoreni poziv za prijavu učesnika/ca II međunarodnog EYCA Educo campa, koji će i ove godine okupiti 30 mladih ljudi iz Crne Gore i drugih evropskih zemalja, od 12. do 15 . . .

01.07.2022

Poziv mladima: Prijavi se za II Međunarodni EYCA Educo Camp! :)

Danas je raspisan otvoreni poziv za prijavu učesnika/ca II međunarodnog EYCA Educo campa, koji će okupiti 30 mladih ljudi iz Crne Gore i drugih evropskih zemalja, od 12. do 15. avgusta u Andrijevic . . .

29.06.2022

Odabrani finalisti Social Impact Award (SIA) programa za 2022. godinu

Odabrano je 10 finalista koji će u naredna tri mjeseca imati priliku da rade na razvoju svojih ideja u sklopu najvećeg evropskog programa podrške društvenom preduzetništvu mladih, Nagrade za dru . . .

28.06.2022

NVO Centar za omladinsku edukaciju je jedan od inicijatora Deklaracije o socijalnoj ekonomiji

Projektni tim NVO „Centar za omladinsku edukaciju“ je prisustvovao Forumu socijalnih inovacija 2022 koji se održao 15. juna u prostoru Miljenko Dereta u Beogradu pod sloganom „Širi dobar utica . . .

15.06.2022

Objavljeni video snimci na temu digitalizacije

Početkom februara u okviru projekta e-Services4ME raspisan je konkurs za izbor najboljihscenarija za video formu koja će prikazati kako mladi vide digitalizaciju i korišćenje e-usluga u Crnoj Gori . . .

13.06.2022

Blog (v4): Iz ugla omladinskih administratora – Koristi EYCA karticu i budi IN!

Većina mladih kada se pomenu popusti, pomisle na penzionere. A zašto ne bi postojali popusti za mlade, prilagođeni njihovim željama i potrebama? Mnogi smatraju da nama mladima ne trebaju popuste j . . .

10.06.2022

Konsultacije povodom izrade Nacrta programa razvoja EYCA kartice (2022-2024)

Projektni tim Evropske omladinske kartice (EYCA), koji čine predstavnici NVO Centar za omladinsku edukaciju i Ministarstvo sporta i mladih poziva svu zainteresovanu javnost na konsultacije povodom iz . . .

02.06.2022

Realizovane dvije radionice u sklopu projekta "Osnaživanje omladinskog preduzetništva kroz unaprjeđivanje vještina mladih“

U nedjelju, 29. maja u Hotelu CUE realizovane su dvije radionice u sklopu projekta "Osnaživanje omladinskog preduzetništva kroz unaprjeđivanje vještina mladih“. Ovim aktivnostima prisustvovalo j . . .

01.06.2022

Mladi od danas mogu preuzeti EYCA kartice u Nikšiću

Sredinom mjeseca potpisan je ugovor o saradnji na programu Evropske omladinske kartice (EYCA) između NVO "Centar za omladinsku edukaciju" i Opštine Nikšić. Tim povodom, u četvrtak, 31. maja u kaf . . .

28.05.2022

Najava: Edukativne radionice u Podgorici

Prve programske aktivnosti u okviru projekta "Osnaživanje omladinskog preduzetništva kroz unaprjeđivanje vještina mladih" će se realizovati u nedjelju, 29. maja u Hotelu CUE sa početkom u 11h. . . .

23.05.2022

Mladi sa sjevera Crne Gore na SIA edukativnim radionicama

Besplatne edukativne radionice za mlade iz Pljevalja, Bijelog Polja i Berana realizovane su u periodu od 18-20. maja , na kojima je učestvovalo više od 70 mladih ljudi. Oni su u sklopu jednodnevnih . . .

18.05.2022

Realizovane druge konsultacije u okviru kampanje "Dijalog sa mladima"

Kroz kampanju "Dijalog sa mladima" želimo da čujemo mišljenje svih onih čiji se glas ne čuje toliko često, a prije svega na temu o perspektivama zapošljavanja mladih u Crnoj Gori. Naša ciljna . . .

17.05.2022

Realizovane tri edukativne radionice u Podgorici u sklopu SIA programa

Realizovane tri edukativne radionice u Podgorici u sklopu SIA programa. Podsjećamo, neophodno je da svi zainteresovani prijave svoju ideju (pojedinačno ili u timu) do 31. maja tako što će ispunit . . .

16.05.2022

Edukativne radionice na sjeveru Crne Gore

Besplatne edukativne radionice za mlade se nastavljaju, a realizovaće se u više od 15 crnogorskih gradova, u sklopu najvećeg evropskog programa podrške društvenom preduzetništvu mladih, Nagrada . . .

12.05.2022

Opština Nikšić novi partner na EYCA programu

Predsjednik NVO "Centar za omladinsku edukaciju", Jugoslav Radović i predsjednik opštine Nikšić, Marko Kovačević potpisali su ugovor o saradnji na programu Evropske omladinske kartice (EYCA), ko . . .

12.05.2022

Održan dogovorni sastanak na projektu

U četvrtak, 12. maja organizovan je dogovorni sastanak na projektu „Osnaživanje omladinskog preduzetništva kroz unaprjeđivanje vještina mladih“ između predstavnika NVO Centar za omladinsku e . . .

05.05.2022

Edukativne radionice u Podgorici

Besplatne edukativne radionice za mlade se nastavljaju, a realizovaće se u više od 15 crnogorskih gradova , u sklopu najvećeg evropskog programa podrške društvenom preduzetništvu mladih, Nagrada . . .

24.04.2022

Realizovane dvije radionice na temu očuvanja životne sredine

Krajem februara je realizovana omladinska razmjena razmjena „Active Youth” koja je okupila 8 učesnika iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Tokom tri radna dana mladi su imali priliku da saznaju n . . .

10.04.2022

Projekat „Osnaživanje omladinskog preduzetništva kroz unaprjeđivanje vještina mladih“ počeo sa realizacijom

Projekat ima za cilj unaprjeđenje znanja, vještina i kompetencija mladih za zapošljivost i realizaciju sopstvenih biznis ideja, kontinuiranu mobilnost na tržištu rada i ravnomjeran razvoj preduze . . .

07.04.2022

Obilježen Međunarodni dan zdravlja

Humanitarna akcija dobrovoljnog davanja krvi je uspješno realizovana u četvrtak, 7. aprila u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi u Podgorici, a okupila je predstavnike državnih institucija i pa . . .

06.04.2022

Počinju edukativne radionice za mlade

Kreću besplatne edukativne radionice koje će se realizovati u više od 15 crnogorskih gradova, u sklopu najvećeg evropskog programa podrške društvenom preduzetništvu mladih, Nagrada za društven . . .

31.03.2022

Realizovano 7 edukativnih radionica sa mladima

Saradnja Evropske omladinske kartice (EYCA) i lokalnih samouprava, omogućila je organizaciju više edukativnih radionica na različite teme iz oblasti komunikacija, upravljanja emocijama, omladinskog . . .

29.03.2022

Oglas za posao: Budi dio EYCA tima u Crnoj Gori

NVO “Centar za omladinsku edukaciju” raspisala je konkurs za Projekt koordinatora/ku. Prijavu (CV i motivaciono pismo) možeš poslati na mejl info@omladinskakartica.me, do 19. aprila 2022. godin . . .

24.03.2022

Učestvuj u humanitarnoj akciji dobrovoljnog davanja krvi

Humanitarna akcija dobrovoljnog davanja krvi će se održati u četvrtak, 7. aprila u 9h u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi, a okupiće predstavnike državnih institucija, međunarodnih organiz . . .

17.03.2022

Zvanično predstavljen Social Impact Award

Prijave za najveći evropski program podrške društvenom preduzetništvu mladih, Nagrada za društvene promjene (Social Impact Award – SIA), biće otvorene 21. marta, a za učešće će moći da se . . .

15.03.2022

Javni pozivi: Izrada strategije i Radna grupa za izmjenu Zakona za mlade

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta objavilo je Javni poziv za predlaganje predstavnika NVO u Radnoj grupi za izradu Nacrta strategije za mlade 2022-2026, kao i poziv za predlaganje predst . . .

09.03.2022

Otvoren ReLOaD2 konkurs

U okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD2) raspisan je Poziv za predaju prijedloga projekata nevladinih organizacija za sljedeće klastere opština: Klaster Tara . . .

02.03.2022

Kreće Social Impact Award projekat u Crnoj Gori

Najveći evropski program podrške društvenom preduzetništvu mladih, Nagrada za društvene promjene (Social Impact Award – SIA), biće, nakon godinu pauze, ponovo realizovan i u Crnoj Gori. Progr . . .

24.02.2022

Realizovana omladinska razmjena „Active Youth”

U nedjelju, 20. februara je realizovana omladinska razmjena „Active Youth” koja je okupila 8 učesnika iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Tokom tri radna dana mladi su imali priliku da saznaju ne . . .

14.02.2022

Blog (v3): Iz ugla srednjoškolaca - EYCA nije mit!

Novog i različitog se plašimo samo onda kada smo zarobljeni u komfor zoni. Komfor zona nas navikava na standardno, na staro, a u njoj ne možemo širiti svoje vidike. Ta ograničenost postavlja gran . . .

12.02.2022

Lansirana EYCA mobilna aplikacija

Kompanija doMEn i projektni tim EYCA programa, lansirali su EYCA mobilnu aplikaciju koja mladima u Crnoj Gori pruža mogućnost da sve benefite EYCA kartice koriste kroz digitalnu aplikaciju i olakša . . .

12.02.2022

EYCA kartica dostupna svim brucošima Univerziteta Mediteran

Od ponedeljka 14. februara, brucoši Univerziteta “Mediteran” (generacija studenata upisana 2021/2022 godine) će imati priliku da preuzmu svoju posebno dizajniranu Evropsku omladinsku karticu (EY . . .

09.02.2022

Blog (v2): Iz ugla srednjoškolaca - EYCA nije mit!

Na VII Generalnoj Skupštini Unije Srednjoškolaca Crne Gore sam prvi put čula za EYCA karticu, gdje su mi predstavljeni benefiti i prilike koje mogu da ostvarim, što me je oduševilo. Nakon što s . . .

07.02.2022

Javni poziv: Osmisli kreativni video i ekranizuj svoju ideju!

Radni tim, koji čine predstavnici NVO „Centar za omladinsku edukaciju“ i NVO „Gnijezdo“ realizuje međunarodni projekat „E-Services4ME“, u okviru kojeg otvara Javni konkurs za izbor četi . . .

26.01.2022

Poziv za učešće: Omladinska razmjena kroz program

Ukoliko imaš između 15 i 30 godina i želiš da saznaš više o omladinskom aktivizmu u kontekstu održivosti zelenih i lokalnih zajednica, edukuješ se o načinu smanjenja svakodnevnog otpada i uti . . .

31.12.2021

EYCA tim na zasluženom odmoru :)

Dragi naši, projektni tim Evropske omladinske kartice (EYCA) vam želi srećne novogodišnje praznike! Naš tim ide na zasluženi odmor, a distribucija kartica počinje od 10. januara na sledećim . . .

Document